Laden ...

Werkwijze

Uitleg van onze werkwijze

Bent u ook overtuigd van de meerwaarde van grond en staat u open voor investeringen in één of meerdere van onze percelen, dan worden de onderstaande vier stappen doorlopen.

De adviseur noteert na de digitale presentatie aan de telefoon, de met u besproken investering tezamen met uw naam, adres, woonplaats en contactgegevens. Vervolgens maken wij na het gesprek de koopovereenkomst op en wordt dit u digitaal aangeboden door een medewerker van Zuydergeest, die u hierna opbelt om uw gegevens en de gemaakte afspraken te verifiëren.

Ook worden er een aantal vragen gesteld om na te gaan of het vervolgtraject duidelijk is en u zich bewust bent van de bijbehorende risico’s, waarna er een afspraak met u wordt ingepland voor een bezoek van één van onze buitendienstmedewerkers. U heeft ook de optie deze koopovereenkomst digitaal te ondertekenen.

Tijdens de afspraak wordt de gekozen propositie nogmaals met u doorgenomen en is er alle gelegenheid tot het beantwoorden van al uw vragen. Ook wordt de koopovereenkomst uitgebreid met u doorgenomen.

Zijn al uw vragen beantwoord en staat u er volledig achter over te gaan tot de investering, dan tekenen u en de buitendienstmedewerker beiden de koopovereenkomst in drievoud waarbij er één kopie voor uw eigen administratie wordt achtergelaten en de andere voor verwerking wordt aangeboden.

U kunt er ook voor kiezen de koopovereenkomst digitaal te ondertekenen, dit is volledig rechtsgeldig en scheelt u veel tijd. Dit is vooral erg handig wanneer het door u gekozen perceel nagenoeg is uitverkocht.

Zuydergeest stuurt de getekende overeenkomst aan de behandelend notaris die vervolgens zal starten met het opmaken van het dossier. Als eerste ontvangt u van de notaris de bevestiging dat uw overeenkomst in goede orde is ontvangen.

Daaropvolgend zal de notaris de voorlopige akte en de nota van afrekening opmaken en per e-mail aan u toesturen tezamen met een afspraakverzoek om aanwezig te zijn bij het passeren van uw grond. Mocht het voor u praktischer zijn om op afstand te passeren, kunt u contact opnemen met de notaris voor het verzorgen van een volmacht.

Pas als de behandelend notaris alle stukken van u retour heeft ontvangen inclusief uw akkoord en u de gelden op de derdenrekening van de notaris heeft overgemaakt, zal de notaris overgaan tot overdracht van het perceel grond naar uw naam.

Heeft u misschien nog vragen?

Heeft u nog vragen die hier niet staan beantwoord? Aarzel niet om contact op te nemen.

Vul simpelweg het contactformulier hiernaast in met uw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook mailen of bellen, de informatie staat op de pagina Contact.